XX | XX
Mmmm dal by som si. Uplne citim vonu cerstveho rozka a pareckov..
Spisske parky + cerstve rozky + cerstvy chren + studena kofola. Mnam. Akurat, ze je to drahsie ako tatarak z pravej svieckovice. (teda celkova cena - ja zjem kludne aj 5-7 parkov cca 400gr)
tie párky z chrupaviek, kože a čriev sú mňam, žiadna zbytočná sója
tak ja si pod slovenskym menu predstavym 15dg tresky a 2 rozky. Ale ta treska uz tiez nie je co byvala... A pripomenulo mi to vtip... Chlapik vo vyzieraku: - poprosim si 10 alebo 15 dg tresky. Predavac za pultom: - tak 10 alebo 15? Chlapik: - Ano, a k tomu 2 alebo 3 rozky. :-)
Dnešné recepty mladých zasranov to sú znôška kombinácii kadečoho od čínkych zmiešanín cez turecké zlátaniny po americké rýchlo do huby. Treba udržať tradičné jedlá ako sa varilo v školských a závodných jedálňach a slovenských reštauráciách.
Kokotato, prosim odjeb sa.
moses, nebola to ironia, ten tatov post?
Kokotato a ironia? S jeho mentalnym vakuom nie je vobec schopny nieco take skonstruovat...
Mmmm dal by som si. Uplne citim vonu cerstveho rozka a pareckov..
Spisske parky + cerstve rozky + cerstvy chren + studena kofola.
Mnam.
Akurat, ze je to drahsie ako tatarak z pravej svieckovice. (teda celkova cena - ja zjem kludne aj 5-7 parkov cca 400gr)
tie párky z chrupaviek, kože a čriev sú mňam, žiadna zbytočná sója
tak ja si pod slovenskym menu predstavym 15dg tresky a 2 rozky.
Ale ta treska uz tiez nie je co byvala...
A pripomenulo mi to vtip...
Chlapik vo vyzieraku: - poprosim si 10 alebo 15 dg tresky.
Predavac za pultom: - tak 10 alebo 15?
Chlapik: - Ano, a k tomu 2 alebo 3 rozky.
:-)
Dnešné recepty mladých zasranov to sú znôška kombinácii kadečoho od čínkych zmiešanín cez turecké zlátaniny po americké rýchlo do huby.
Treba udržať tradičné jedlá ako sa varilo v školských a závodných jedálňach a slovenských reštauráciách.
Kokotato, prosim odjeb sa.
moses, nebola to ironia, ten tatov post?
Kokotato a ironia? S jeho mentalnym vakuom nie je vobec schopny nieco take skonstruovat...