chromozom

XX | XX

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
chromozom
Igor Zdroj: YEBO
 
Alt
Alt | 22.10.2021 15:25

A Zilinka opat vyuzil paragraf 363 a zrusil obvinenie Petra Brhela ...


vsetkovklude
vsetkovklude | 22.10.2021 20:40

Jojojo, dobrá reforma sa pozná tak, že k*rvy kvičia

nepochop, zato, Kotleba, Uhrík a Mazurek sa tam ocitli z čistého ideálu, preto sa poštekali na straníckych miliónoch :D:D:D


tmiro
tmiro | 23.10.2021 02:00

Prečo hovoríš o jednom samovrah ovi vo väzbe v množnom čísle a co je na obeseni záhadné?

Smeraci neobchádzali zakony. To kradnutie bolo primitívne. Zober si napr teraz tých na úrade práce v Pezinku. 4 sa rozhodli ujebat dotácie a nemajú známosti. Normálne by ich za Fica zavreli alebo možno by ešte dodatočne pribrali šéfa do partie a niekoho podplatili a dali by sa so smerakmi do partie a pustili by ich.

Smeraci to mali rovnako akurát že tie známosti už mali dopredu a nevybavovali si to až po zatknutí. Aj teraz sa snažili vyšetrovatelia písať obvinenia tak, Aby to išlo na špeciálnu prokuratúru a nie na generálnu aby im to smracky hajzel na prokuratúre nestopol. Za Fica niečo sa snažili policajt niekde vyšetriť a vedúci ho zjebal a stačí sa pozrieť kolko policajných prezidentov, prokurátorov a sudcov pozatvárali za členstvo v mafii.

To kradnutie dotácií a DPH nebolo nič sofistikované. Iba mali strechu. Kto mal strechu tomu kontrola z daňového úradu nič nenasla. A kto nebol nás, nezaplatil vypálné, tomu tu primitívne schému kontrola z daňového úradu nasla.


vsetkovklude
vsetkovklude | 23.10.2021 19:20

Nepochop, nemeň tému a skús nám tu rozviesť tie ideály prečo sa ĽSNS rozštiepila... Skorumpovaný policajt, čo sa obesil na teplákovej bunde nieje žiadna záhada. Ani závislý díler, ktorý dostal porážku z absťáku, nieje nič neobvyklé...

Jojojo, to som vôbec necielil na teba, skôr na lesníkov, čo roky drancovali našu prírodu a teraz už nebudú môcť. Poď sa pozrieť na sever, Kysuce, Orava, Liptov, Spiš, tie holoruby a pochopíš prečo kvičia...


| 23.10.2021 20:41

Dvaja trollovia nepochop a jojojo v akcíi


vsetkovklude
vsetkovklude | 23.10.2021 21:59

Jojojo, však to nebol jeho prvý pokus, on vedel dobre prečo to robí, zachránil rodine majetok. Z dobrého policajta korupčník, nič nevídané, ale černákovcov všetkých nedostal, jeden vďaka intrigám sedí v parlamente.

Ty poznáš takých čo sú čestní, ja poznám aj z opačnej strany a Žiga pozná iba tých nečestných. Všetci do nohy sedeli na schôdzi, ktorú zvolal neuprataný černákovec Suja. Tých poctivých som tam nevidel...


vsetkovklude
vsetkovklude | 23.10.2021 22:29

Ako syn čestného policajta ti môžem potvrdiť, že presne tak to bolo. Raz v živote sme sa bavili o korupcii, keď som bol decko. A na moju otázku, ako to berie mi odpovedal: "musela by to byť taká suma, aby zabezpečila celú rodinu na celý život, lebo otca už mať nebudete, keby sa na to prišlo". Takto čestný policajt zmýšľa. Chvalabohu nikdy pred tou dilemou nemusel stáť a užíva zaslúžený dôchodok.


vsetkovklude
vsetkovklude | 24.10.2021 08:34

Mali, ale on psychológovi tvrdil, že je vyrovnaný a úraz oka bola nehoda. Mali ho prehlásiť za blázna a do basy by sa nikdy nedostal?

Ja poznám aj lesníkov osobne, tí čestní povedali, že sa nebudú podieľať na cirkuse, čo rozpútala černákovská gorila.

Tie zvyšné fabulácie si nechaj pre toho, koho to zaujíma...


vsetkovklude
vsetkovklude | 24.10.2021 08:46

Nepochop, ani neviem, čo ti na tú druhú polovicu príspevku napísať...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader