chromozom

XX | XX

chromozom
Dakujem Zdroj: Fb
 
cannabis
cannabis | 24.10.2020 09:15

Tlacovka nebude? Aby sa Fico vyjadril o tom, ako niekto krivo obvinil jeho milovaneho prokuratora? :D

PS: Myslite si, ze aj take nenazrate prasa akym je Kovacik, bude drzat v base hladovku, ako opicka Jankovska? :D


cannabis
cannabis | 25.10.2020 06:05

Ako vidim, Tebe sa po Hranolovi cnie uz teraz, ked si stihol nakydat na vladu tuto, aj tu pred Ficom, len akosi na Fica tam nevidi z Tvojej strany len jednu veticku, ze Fico a spol patria do basy. :D

Unika Ti podstata! Kazdy politik je zlodej a parazit, su teda skodna. A stavy skodnej sa reguluju. :D Tebe sa vsak po nich akosi cnie.

A zabudas na jednu velmi podstatnu vec. Vsetci politici si z prokuratry a justicie urobili zarobkovu cinnnost, pricom opicky ako Jankovska, ci prsiatka ako Kovacik, alebo Trnka, im v tom len pomahali.

Takze by sme mali tej bohyni Justitii zobrat mec a dat jej igelitku na cash, zobrat jej vahy a dat stranicku legitimaciu od aktualnej vladnej koalicie, no a namiesto satky cez oci, jej dame mobil s Threemou, aby to vystiihovalo "kvalitu" nasho sudnictva.


Takze prepac, ale nezdielam Tvoj nazor, ze sa nam este bude po parazitoch, vrahoch, zlodejoch a mafianoch nejako cniet. :D To sa moze len tym, ktori s nimi spoluskodili. :D


cannabis
cannabis | 25.10.2020 06:07

A v prvom rade zabudas na to, ze sa po tych rokoch marazmu aj konecne nieco deje, aj ked je to len divadlo. Keby nam stale vladol Fico, tak by bol Kovacik uz Generalnym prokuratorom, no a taka opicka Jankovska prinajmensom ministerkou spravodlivosti.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader