chromozom

XX | XX

chromozom
Tak mi teda ideme Zdroj: fb
 
Marcus Phoenix

XX
XX | 22.1.2020 11:33

Marcus, mam otazocku na telo? planujes volit Kotlebu? ked nam tu pravidelne obhajujes jeho stranu, podsuvas kulturblog... dievcinka ma cit na vyber respondentov,skvele dielo tato jej reportaz z miesta cinu.. neviem, kde sice zobrala, ze to ma byt tichy protest, ale nevadi..


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 22.1.2020 11:44

Neviem či ho plánujem voliť, ale nie som voči nemu predpojatý ako ty. Beriem ho ako nacionalistu, adoruje prezidenta Tisu, má svoju minulosť a bohužiaľ pre neho má v strane aj pofidérne osoby ako bývalí skíni typu Mazurek či Mišún. Ale má tam aj normálnych ľudí, ktorých voliť nie je žiadna hanba. V tomto vol. období predstavil návrhy, za ktoré, keby som poslanec, mu zahlasujem. Mimo interupcií. Tam by som sa zdržal.

Ja osobne som centrista inklinujúci skôr ku konzervatizmu (nie vo všetkom) a mne na mieru šitá strana, ktorá by sa dľa toho aj správala nie je.


| 22.1.2020 12:08

Tak to si zabil ... Na mieru šitá strana :-).
To by sme ich tu mali potom cca 4,5 milióna, tých na mieru šitých strán.. Ach jaj.


Lodovik
Lodovik | 22.1.2020 12:19

Tak, bol uz zupan v Banskobystrickom kraji. Dokozal za tie styri roky nieco? Teda, okrem holohlvaych hliadkujucich vo vlakoch, ktorych som nepochopil doteraz, pripadene ze na urade zamestnal celu svoju rodinu?

A ze ich nevoli zrovna inteligentna cast naroda tiez je tiez evidentne a o niecom svedci. Alebo sa vratime k tomu, ze uspesni a vzedalni Slovaci su mimo a blbeckovia co ledva dokoncili deviaty rocnik so sklonmi k nasiliu su ti skutocni narodne uvedomeli vlastenci?


mch
mch | 22.1.2020 12:58

@Marcus Phoenix Kotleba je sam pofiderna osoba! Pozri si jeho minulost v Slovenskej pospolitosti. Dnesny Mazurek je neviniatko oproti Kotlebovi spred niekolko rokov. Len sa naucil, ktore veci dnes uz nemoze rozpravat ale inak je to stale ten isty nacek ..

A co podla teba Kotleba vyriesi? Cital si ich program? Za taku kopu blbosti co ma LSNS v programe by sa hanbil aj Andrej Danko :D


XX
XX | 22.1.2020 13:18

Marcus, predpojata nie som..mam dovod k nim mat taketo stanovisko..ako Ludovik spomina, 4 rocky sme mali moznost sledovat ako vie zveladit BB kraj .. ake mal vysledky? si vies predstavit, ze takto bude viest cele Slovensko..ako asi bude nasa krajina vyzerat po jeho 5 rocnom vladnuti? mozes nam to skusit vykreslit na scenari jeho vysledkov z BB kraja.

Zial, vieme aka je Kotlebova minulost, a prave preto ho nevitame s otvorenou narucou, inernetmi kolovalo videjko z jeho historie, slovenksa pospolitost a pod

taka drobnost, pedofilne spravanie sa spaja s Kotlebom...

prikladam jeden nazorny obrazok, ktory uplne vysvetluje preco nie je rozumne voleit Kotlebu

a na zaver .. aky je koalicny potencial Kotlebu? hmm .. ze by SMER?


XX
XX | 22.1.2020 13:19


| 22.1.2020 13:19

Marcus posepkam ti tajomstvo - to akymi ludmi sa pan Kotleba obklopuje (mazurek a spol) To nieje nejaka nahodicka alebo chybicka krasy v zaplave akychsi "slusnych ludi". Neviem kolko mas rokov, ale skusenost vravi, ze ukaz mi tvojich priatelov a suputnikov a ja budem o tebe vediet daleko viac nez si mi ty o sebe ochotny povedat. Clovek nemusi byt prave Einstein aby pochopil, ze ten hnedy odér co sa siri okolo Kotlebu je nedokonalost polit - mimikry LSNS. A aby som to nepisal tak vznesene...ak (ho v no)ci pozlatis, navonavkujes a postavis doma na policu - tak mozes navsteve hovorit, ze kazdy doma pouziva splachovaciu toaletu, mozes im ukazovat plnu kupelnu parfemov - nebude ti to nic platne.


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 22.1.2020 13:33

Mne vadí, že okolo Kotlebu koluje množstvo nezmyslov. Napr. že je pedofil. Je pedofil, fakt? Kto je pedofil...? Pedofil je človek, ktorého priťahujú jedinci s nevyvinutými druhotnými sexuálnymi znakmi. Dievčatá nemajú prsia, nemajú boky. Čiže predpubertálny vek. Čo má s tým Kotleba? On mal mať za frajerku nejakú 16tku. Z legálneho hľadiska je to v poriadku, má cez 15, môže si randiť a spať s kým chce. Zo spoločenského hľadiska je to odsudzujúce. Rovnaké veci robil Kollár. Ďalšia vec je mýtus o Mazurekovej dlažobnej kocke. Papagájuje sa to dookola, pritom žiadnu kocku nehádzal, nemal ani akú, tam taká cesta ani nie je a asi ťažko by ich nosil po vreckách. Na videu huláka a nadáva. Dá sa argumentovať voči nim dosť vecami, bez toho aby si človek vymýšlal a zveličoval. A toto preberajú aj média. Z princípu nemám rád klamstvo, aj keď sa jedná o prasiatko Mazureka.

Toho usvedčil kamarát na nejakom mítingu, ako spolu chodili v bomberách a hrali sa na skínov a robili bordel. Vtedy chalan stratil reč, paľbu od vlastných nečakal. Na Suju padli tiež obvinenia, že chodil na mestký úrad do Detvy aj "s chlapcami" sledovať, či poslanci správne hlasujú. A podobne. Toto nech sa rieši a nech je nútený zo strany vyhádzať tie hrubokrké obludy. Taký Uhrík či Schlosár, človek s nimi nemusí súhlasiť názorovo, ale aspoň sú normálni, vzdelaní, bezkonfliktní jedinci.


moses
moses | 22.1.2020 13:47

Uhrik je bezkonfliktny, lebo sa nevie vyjadrit ;)


mch
mch | 22.1.2020 13:51

Nie priamo Mazurek ale z jeho bandy tam lietali kamene na ludi, je to vidiet na kamere: https://youtu.be/8eAQp6D0onk?t=863

ze Kotleba mal 16tku je pravda, samozrejme to nie je pedofilia

a keby toto mali byt argumenty preco volit Kotlebu, tak co taky Kiska? Kolko nezmyslov sa pisalo o nom? Ze je scientolog, ze vystahoval ludi z nejakej bytovky, ze je uzernik atd .. a rovnako na milion dalsich politikov .. toto fakt nie je argument!


mch
mch | 22.1.2020 13:56

A na sirenie HOAXov su chlaci z LSNS jednoznacne na prvom mieste. Ze sa objavil nejaky jeden hoaxik aj voci nim je uplne nic oproti tomu, co su oni schopni zdielat!


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 22.1.2020 14:05

Tak myslím si, že v hoaxoch ich prebehne Hlina so svojím pornom z Harabínových odkazov, ktoré ti nainštalujú do PC tajomní ujovia v Bratislavkom hoteli ale ok.
Ja principiálne nemám rád klamstvo a je mi jedno o koho sa jedná. Rovnako trápne vyhováranie sa. Rovnako trápny mi príde Kotleba, že 1488 je náhodné číslo, ako aj Truban, že 5 g bieleho je vlastne dizajn. A nebudem zľahčovať prehrešky jedného, lebo je "z môjho tábora", ale to dnes málokto chce a vie byť fakt objektívny.


| 22.1.2020 14:34

Marcus ak chces byt objektivny tak si pozri ako sa Kotleba spraval a co verejne hlasal pred pospolitostou, v pospolitosti a teraz. Nemusis vymyslat ziadne hoaxy. A nie neporovnavaj to s tym ze niekto v sukromi v uzkom kruhu uziva drogu a potom je za to verejne popotahovany. Kotleba nieje nejaky nacek co vyznava fasizmus iba doma za zatvorenymi dverami. To cim je kotleba dnes je dosledok tlaku systemu - ak by dnes hlasal verejne to co vtedy -tak by sedel. On nieje iny. A moze sa obklopovat ludmi, moze sa usmievat z obrazovky... ak mu to uveris, tak potom asi aj uveris podvodnikovi co ti okradol rodinu, odsedel si to a teraz sa na teba ide usmievat aby si mu dal prachy. Sudny clovek mu ich neda - ibaze by mal pre toho podvodnika nejaku osobnu slabost.


Ehmm
Ehmm | 22.1.2020 17:02

Len toľko ku Kotlebovcom: blba EU a jej humanitna politika, ktorá nedovolí nútené sterilizácie.
Urobil z článku o knihe Kotleba:
Chránia najmä biele deti
Kotlebovcom ide najmä o ochranu „bielych“ nenarodených detí. Pred deťmi „asociálov a parazitov“, chcú Slovensko chrániť pre istotu už pred počatím. Lukáš Kopáč, jeden z kandidátov na europoslanca za ĽSNS, v roku 2019 zverejnil „zakázaný rozhovor“ o knihe ďalšieho kotlebovca, Mariána Mišúna – Náš boj proti klamstvu, hlúposti a zbabelosti.

„Dnes musí byť osobitná pozornosť venovaná podpore žien s najlepšími materskými predpokladmi rodiť a vychovávať zdravé deti. Naopak, asociálne a mentálne zaostalé ženy netreba v materstve vôbec finančne podporovať, ale skôr izolovať a motivovať na dobrovoľnú sterilizáciu,“ citoval z kapitoly Stratégia pri riešení cigánskeho problému.

Mišún presnejšie definoval svoj postoj v článku „Konečné riešenie slovenského cigánskeho problému“ v roku 2011. „Bohužiaľ, vďaka extrémnej humanizácii Európy je nútená sterilizácia na Slovensku nemysliteľná.“ No ponúkol iné riešenie – sprísnením trestov a oddelením mužov od žien v prevýchovných pracovných táboroch štát „asociálom zamedzí nekontrolované rozmnožovanie a šírenie chorôb“.


| 22.1.2020 17:12

Ďakujem. Ak to nieje hoax ale dokazes to aj ozdrojvat, tak tym prispevkom moze skoncit akakolvek zmysluplna diskusia o fasistoch.


vlado
vlado | 22.1.2020 17:36

už mi viacero ľudí hovorilo že uhliarik je intelignetný a rozumný človek. keďže je v ľsns, tak tomu proste neverím. schlosár patrí medzi zakladateľov pospolitosti. je to nácek ako kotleba.


Ehmm
Ehmm | 22.1.2020 18:00

k príspevku 17:12 - ak to patrilo ku mne, tak článok bol na denníkN zo 17.1. Ukážka z rozšírenej knihy Kotleba Dana Vraždu


| 22.1.2020 18:12

Ano, patrilo ale uz som pouzil guugel a je to autenticke. To maju obhajovatelia kotlebu naozaj kurevsky blbe karty rukach :-D


XX
XX | 22.1.2020 18:22

Aj volici SMERu maju blbe karty v rukach a zvysku volicov je to prd platne, ked ma SMER stale cca 20% ..rovnako je to pri Kotlebovi...


Ehmm
Ehmm | 22.1.2020 19:10

Ja verím, že v ĽSNS sä inteligentní ľudia, mi to hovorí aj kolegyňa. Ale však aj Hitler bol inteligentí a mal okolo seba inteligentních, a aj Kočner je inteligentní, ale to nevylučuje že je to hajzel a vrah. Inteligentní nie je synonymom pre dobrí!


| 22.1.2020 19:43

Aj v smere su inteligentni ludia, napriklad taky robert fico. Zacinal v komunistickej strane, presiel do sdl, nedali mu GP, tak si zalozil vlastnu stranu, pred verejnostou sa tvaril ze je tretia cesta, socialista, postupne mu ta maska z tvare padala a teraz? Strasi ludi sorosom, z ludi ako Kiska vytvara obrazy priam demonickych nepriatelov - a pritom, si dovolim tvrdit ze verim ze je stale pomerne inteligentny. Ide o to ci ta inteligencia ktoru jeho ciny reprezentuju je prospesna pre nas, alebo pre neho. Dovolim si tvrdit, ze to co robi Fico je prospesne uz len a iba pre neho - on na ludi okolo seba nehladi v ludskom slova zmysle. On len zufalo bojuje o udrzania vlastnej moci, pravdepodobne aby chranil ludi s ktorymi vladol.


register
register | 23.1.2020 08:51

zda sa, ze tieto volby bude to, ze lsns kandiduje, vyhodou. ono totiz ti jednoduchsi jedinci vzdy budu volit smer, harabina, lsns, sns. cim viac hlasov tychto volicov sa preleje k lsns, o to tazsie to bude mat fico so zostavenim vlady.
vychadzam z predpokladu, ze lsns opozicnym stranam neuberie, ked tak max 1% (aj to asi prehanam). lsns urcite nezlozi vladu, aj keby volby vyhrali. darmo by s nimi fico siel, ked pelle a jeho kamosi nie, roztrhalo by to smer,... ale vyzeralo by to dost blbo, keby u nas parlamentne volby vyhrali neonacisti...


vlado
vlado | 23.1.2020 09:51

podľa posledného prieskumu má smer, lsns, sns, sme rodina a vlast spolu cca 44% a to je teda šialené číslo


macska
macska | 23.1.2020 17:12

radšej 44 ako 88


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 23.1.2020 18:21

Smer ani SNS v nasledujúcom volebnom období do vlády s ĽSNS nepôjdu. V 2024 to už bude iná pesnička, z dôvodu vyššieho dobra sa spoja s hocikým, aby postavili krajinu na nohy po besnení neoliberálov. V opozícii im nebude zle, percentá tam porastú.


moses
moses | 23.1.2020 18:29

No len ci bude vobec este nejaka LSNS... Ak to budu rovnaki neoliberalni fasisti, co dostali na zem Svrceka, tak z nich nic neostane :)


vlado
vlado | 23.1.2020 21:24

bašternák a kočner v base. smer už nevie garantovať sponzorom beztrestnosť, čiže bude chcieť za každú cenu vládnuť a spojiť sa môžu jedine s ľsns, to bude "druhá hrádza" proti extrémizmu.

besnenie neoliberálov - kefalíne, čo si pod tým predstavujete?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader