chromozom

XX | XX

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
chromozom
Príspevok 137035 Zdroj: Fb
 
Valiant
Valiant | 27.1.2022 08:59

Do kedy sa chcete báť toho mizerného čínskeho soplíka, banda ufňukaná? Do kedy chcete kričať smerom k vláde: "Rýchlo mi niečo zakážte, ináč sa vám tu nakazím."?


Xytrolin
Xytrolin | 27.1.2022 09:13

@Valiant: človek sa nakazí, a možno aj nie, soplík prejde a možno aj nie, ale Ty ostaneš debilom určite, čo si na koniec toho sopľavého nosa nedovidí...


Eamileann
Eamileann | 27.1.2022 12:06

@Valiant trpí utkvelou predstavou, že všetci premýšľajú ako on. ​"Rýchlo mi niečo zakážte, aby som sa vám tu JA nenakazil" je jeho predstava nášho premýšľania a "JA som mladý muž, MOJA šanca zomrieť na covid je nižšia než potenciálne nežiaduce účinky vakcíny" je zas jeho výrok spod iného príspevku, ktorým vysvetlil, prečo pre neho nemá význam uvažovať o očkovaní.
Proste očividne nedokáže pochopiť, že nie všetci sú také sebecké hovädá ako on a že niekomu môže záležať aj na iných ľuďoch, ktorým svojim rozhodnutím pomôže, hoci za to nič nedostane (jednak potenciálnych pacientov, ktorí by bez covidu mohli žiť ešte mnoho rokov, ale aj lekárov, ktorí toho majú už tiež plné zuby). Jednoducho tak, že očkovanie významne zníži šancu chytiť to a po nakazení šancu preniesť to. Naozaj význame.

Pre dezoláta očividne nepredstaviteľný počin...


Valiant
Valiant | 27.1.2022 12:38

emilean, ty si korunovaný hlupák. nikomu si svojim očkovaním nepomohol a ani sebe nie. žiješ vo virtuálnych predstavách o tom, ako zachraňuješ ohrozených a celé zdravotníctvo, ktoré ti do hlavy natlačili skorumpované média.


Nathanael
Nathanael | 27.1.2022 13:47

Valiant: Ó, áno, zaznel hlas vševediaceho. Ďakujeme a klaniame sa Ti.


Eamileann
Eamileann | 27.1.2022 17:39

Valiant, to, že to nechápeš Ty, neznamená, že to nemôžu chápať iný. Dovolím si tvrdiť, že ako študovaný biochemik tomu rozumiem lepšie než Ty a nemusím sa odvolávať len na slepú vieru v nariadenia a médiá. Viac k tomu povedať netreba, myslím. Nemôžem Ti zobrať Tvoju vieru, že si prekukol sprisahanie, ale je mi Teda a hlavne Tvojho okolia úprimne ľúto...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader