chromozom

XX | XX

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
chromozom
Príspevok 136231 Zdroj: Fb
 
| 24.12.2021 08:16

My sme cela neo-rodina ;)


Homer
Homer | 24.12.2021 09:43

Ono to ozaj funguje! Ale u niektorých žiaľ len dovtedy, kým to nechytia. Minulý týždeň mal pohreb kamarát, 55r., zdravý štíhly nefajčiar, cvičiteľ SM a čierny opasok v karate. Každý deň prezdieľané na FB aspoň 2 statusíky od republiky a spol. Jeho manželka bola moja obvoďáčka, odhovárala od rúšok, očkovania, propagovala ivermektín a tak. Niektorých ľudí inak nepresvedčíš. Žiaľ.


Lucy in boots
Lucy in boots | 24.12.2021 09:46

O.K. u nás som to dostala len ja. Lebo som chodila do zakovidovanej fabriky. A nechodila domov v tom čase. To by inak vyzeralo, keby som v tom čase bývala u rodičov. Nepochop nemáš výnimočnú imunitu. Raz si ťa to nájde a možno budeš oči valiť. A možno aj pľúca. Zatiaľ si bol len privilegovaný trtko so stabilnou robotou na homeoffice, sťažujúci sa na to, že musí chudák oyebavat systém. Preto si Nepochop.


Hovado
Hovado | 24.12.2021 11:09

Aj mne sa kovid vyhýbal, kým ma nenakazila moja zlatá svokra-antiwaxerka


Homer
Homer | 24.12.2021 12:28

Je toho veľa a všade. Nie je otázka či ale kedy. Nemá význam riešiť kto koho kedy ako nakazil. Keď nie teraz ty tu, tak neskôr niekto iný niekde inde. Zaočkovaný, nezaočkovaný, ideš. Každý môže mať nejakú "skrytú vadu" o ktorej nevie. Zaočkovaní však majú štatisticky väčšiu šancu, že sa nenakazia alebo budú mať ľahký priebeh. Aj po očkovaní môžu prísť komplikácie a v krajnom prípade aj smrť, ale šanca je ozaj mizivá oproti komplikáciám pri Covide. Preto mám ja aj väčšina mojich známych už tretiu dávku a žijeme si v pohode ďalej.

>nepochop - manželka mi ušila ešte na začiatku dvojvrstvové rúško z textilného sáčku do vysávača a starej košele a nosím ho dodnes. Parádne sa z ním dýcha a ani sa mi nerosia okuliare. Keď som opatroval pozit. rodičov tak som sa nenakazil na rozdiel od všetkých opatrovateliek. Všetci očkovaní mali ľahký priebeh, neočkovaná 60r. sestra sa 3 týždne trápila a neočkovaný otec žiaľ umrel.


| 24.12.2021 13:37

... ked to tu tak citam my sme zaockovana neo-rodina.

A lucy in boots vitaj!


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 24.12.2021 17:49

Ten 55-ročný kamarát, zdravý športovec, ktorý zdieľa Blahu a každý takého má mi už pripomína, ako sme každý mali kamaráta čo mal v triede Blanku Pretrhnutú.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader