chromozom

XX | XX

chromozom
PrĂ­spevok 131571 Zdroj: Fb
 
Valiant
Valiant | 19.7.2021 13:20

Týmito melodramatickými obhajobami vakcinácie sa snažíte sami seba presvedčiť, že ste urobili dobre, že sa sa dali zaočkovať? Alebo o čo vlastne ide? Ani vtipné to nie je, ani inteligentné a už vôbec to nikoho nepresvedčí, aby sa dal.


Nathanael
Nathanael | 19.7.2021 14:19

Valiant: Asi máš pravdu. Už je to, žiaľ, v polohe, kedy ego antivaxerov nepustí, lebo by si museli priznať, akým nezmyslom verili...


vlt
vlt | 19.7.2021 14:51

Myslim ze tato progresivna presvedcovacia kampan je uplne kontraproduktivna a hlupa. Namiesto vysvetlovania len polarizacia a robenie z ludi hlupakov. A kedze to nieje ani smiesne tak to sem urcite nepatri.


Lucy in boots
Lucy in boots | 20.7.2021 08:33

Valiant presne popísané o čo tu ide minimálne rok. Keďže ľudia sú kreteni a nevšimnú si ani to keď im horí pod ritou. Až keď horia možno. Ak nie, tak požiar bol výmysel, manipulácia vlád, židovských miliardárov, a Billa Gatesa. Z toho dôvodu má byť všetko okolo pandémie nariadené a vymáhane pokutami a vazenim. Ja som sa dala zaočkovať, nepotrebujem seba presviedčať ako som spravila dobre. Urobila som len to čo by spravil každý keby mal aspoň polku mozgu funkčnú. Teraz aspoň keď chytím nejaký variant a nebudem mať príznaky nepôjdem do karantény. Ináč som už COVID mala. Nebolo to nič strašné. vlt, aká polarizácia? Ľudia sú polarizovani už dávno. Delia sa na obete dunning-krugerovho efektu a ľudí ktorí vedia, že neseru múdro a dajú sa poučiť od mudrejsich od seba.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader