chromozom

XX | XX

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
chromozom
Príspevok 128123 Zdroj: Fb
 
ProgreSSivna veriaca
ProgreSSivna veriaca | 1.3.2021 17:50

Tí v pravom obrázku sú klientmi v ústave, kde robí riaditeľa ten z ľavého obrázka


vsetkovklude
vsetkovklude | 1.3.2021 21:00

JAJO, farár Kuffa použil tých bezdomovcov ako nepeňažnú pracovnú silu za jeho pravidiel, rozumej otrokov...


Eamileann
Eamileann | 2.3.2021 08:09

@vsetkovklude inokedy vystupuješ vcelku konštruktívne, nekaz si to :(

Chápem, že z vonku podľa jeho politických názorov Kuffu vnímaš ako bigotného idiota, na mňa pôsobí rovnako. Žije v trochu inom svete a nie je vôbec dobré, že napriek totálnemu nepochopeniu dnešnej doby sa stará do politiky spôsobom, ktorý škodí. Každopádne, ak si odmyslíme jeho pôsobenie v politike, kde sa neštíti podporiť náckov výmenou za podporu zákazu potratov, považoval by som ho za nasledovaniahodnú osobnosť. Keby každý človek robil súkromne a nezištne pre svoje okolie toľko čo on, vyzeralo by to tu lepšie...


ProgreSSivna veriaca
ProgreSSivna veriaca | 2.3.2021 08:14

klídeček, chceš povedať, že Kuffa drží feťákov pod svojou strechou v okovách a predáva ich vypaseným politikom na sex? Nepomýlil si si to s čistým dňom?


vlt
vlt | 2.3.2021 08:32

@vsetkovklude: Nehovoris pravdu. Chlapika mozme povazovat za rozporuplnu osobnost ale nieje na mieste mu vycitat pomoc ludom ktorych tato spolocnost znicila.

Poznam chlapika ktory bol alkoholik - idealny svedok liehovov. Nikde nepracoval lebo vzdy chodil nadraty. Robil len aktivacne prace a doteraz neviem odkial mal peniaze na chlast.
Skusal nejake statne zariadenia ktore su platene zo spolocnych penazi a nikdy to nikam neviedlo. Ludia co tam pracuju jednoducho neriesia vysledok ale len vyplatu na konci mesiaca. Kazdopadne ho vzdy vyhodili alebo odisiel.
Az u Kuffu mu naozaj pomohli. Neboli to uz pacienti ale komunita ktora znova hladala zmysel zivota. Ano pracovali tam od rana do vecera ale prave to zamestna mysel. V statnom len pozeral do plafona a myslel na to ako by si dal poldeci.
Vravel ze by tam zostal ak by sa dalo ale takto to vraj nefunguje - tam sa len snazia naucit cloveka ako dalej zit normany zivot.
Kazdopadne pre toho cloveka to bola priepastna zmena.


vsetkovklude
vsetkovklude | 2.3.2021 08:51

OK, priznávam, vychádzal som z dávnejšej dosť obsiahlej reportáže na RTVS, kde to bolo vykreslené v podobnom duchu ako som prezentoval vyššie. Zrejme ten systém má nejaké nedostatky, ale presvedčili ste ma. Osobné svedectvá sú silnejšie ako nezúčastnený názor. Každopádne, ak tým ľuďom prezentuje svoje politické názory, ešte to môže narobiť paseku.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader