chromozom

XX | XX

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
chromozom
vedeli ste, že...?
 
mikchalus
mikchalus | 9.1.2019 14:31

to je jebokokot. cisto teoreticky, sci-fi, aj keby je take vieco mozne, preco prave teraz ? ved tie radary su tam uz niekolko dlhych rokov a su velmo uzitocne najma v lete pri burkach, ale aj po cely rok pri sledovani a predpovedani oblacnosti a zrazok. ten jebokokot a jemu podobni maju asi doma nejaky puzlny radar alebo jebojeb, ktory mu ozaruje gebulu, ze z nej poti taketo kokotiny, resp. dokaze takymto kokotinam uverit. keby mal sajn o svete, tak nenaleti. vzdelanie pani jebokokoti, vzdelanie.


mikchalus
mikchalus | 9.1.2019 14:35

este musim, lebo tento jebokokot je mega. a nema ani stipku sajnu. co necital, necitil, ze posledne roky boli velmi suche ? keby to bolo mozne ovplyvnit (co by bolo inak cellkom parada), preco by to nerobili pocas celeho roka, aby boli zracky vacsie ? kua tento jebokokot a jemu podobni rovnaki nezapoja mozog ani na miliontinu percenta. vymlety kokot.


Xytrolin
Xytrolin | 9.1.2019 15:19

No dobre, pre tentokrat ospravedlnime tvoju francuzstinu... ;)


Ja-som
Ja-som | 9.1.2019 18:12

Pulzný radar, to je taký, čo má pulz?


mikchalus
mikchalus | 9.1.2019 18:48

pulzny radar - hoax a picus stranky pouzivaju take vyrazy, lebo kriplingovia, co im to zeru, tomu vobec nerozumeju. vymleti jebokokoti nevzdelani. keby napisu len "radar", alebo "obycajny radar" ci "bezny radar". noi to by vobec neznelo tajomne, ba az uhrancivo. napriklad take chemtrails. predstav si ze by pisali "postreky" popici by boli na smiech okamzite. aj preto treba veci nazyvat pravymi menami. kokotroni su to vsetci.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader